60 jaar KBO Velden

Categorie: Actueel
Geschreven: 05 februari 2016

Diamanten jubileum KBO Velden

Zoals u wellicht weet bestaat onze KBO afdeling dit jaar 60 jaar. Hoe een en ander in 1956 is begonnen staat uitgebreid omschreven in het jaarprogramma 2016

Onze voorzitter heeft in de vorige nieuwsbrief en op de nieuwjaarsreceptie een oproep gedaan aan onze leden om ideeën/suggesties aan te dragen. Zoals zo vaak is er niet gereageerd.

Als je in aanmerking neemt, dat er 60 jaar lang vrijwilligers - in welke functie dan ook- zijn in Velden die heel veel tijd en moeite hebben gestoken aan de belangenbehartiging en activiteiten begeleiding van senioren en ouderen, dan zou het toch heel jammer zijn dat er geen moment is om hier even bij stil te staan. Het is nergens voor nodig om dit vele dagen en uitgebreid – en dus kostbaar- te vieren.

In komende bestuursvergaderingen wordt een klein werkgroepje samengesteld om een plan van aanpak uit te werken. Het plan is in elk geval om in begin oktober 2016 dit jubileum beperkt te vieren.

Er zal zeker een beroep worden gedaan op onze leden om als vrijwilliger van een werkgroepje, bediening of anderszins mee te helpen.

Staat u er nu al open voor geef het dan even door aan iemand van bestuur.

 

GvR

Zoeken