Nieuwjaarsreceptie KBO 2019

Categorie: Actueel
Geschreven: 07 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie KBO ontspannen en gezellig.

Op 2 januari 2019  is in de Sportcafé van de Brede Maatschappelijke voorziening ‘De Vilgaard’ de traditionele nieuwjaarsreceptie van de KBO Velden gehouden. Enkele leden van het bestuur zijn om 13.45 uur reeds aanwezig als de eerste KBO leden voor de receptie binnenkomen. Langzaam maar zeker komen de overige deelnemers binnen en rond 14.30 is het sportcafé gezellig gevuld met 55 personen. Over en weer wenst iedereen elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar. Voorzitter Ine neemt heel kort het woord om de globale indeling voor deze middag weer te geven. Al gauw wordt er aan de diverse tafels gezellig gekletst. De gezellige sfeer kan al worden waargenomen. Na zo’n half uurtje neemt voorzitter Ine weer het woord en begint als volgt:

 

Beste leje van de KBO:

‘2018 is  weer veurbeej, maar ut waas waal ein jaor um effe beej stil te staon. Ein jaor det van ós vrijwilligers, maar hiel zeker van de bestuursleje mier aandach en werk haet geverg dan in ein normaal vereinigingsjaor’ Ze noemt onder andere:

 

 

 

De extra subsidie van de Dorpsraad en de daaraan gekoppelde activiteiten in het kader van gezondheid en bewegen. Extra campagne van Rabobank die voor onze KBO een mooi bedrag heeft opgeleverd. De samenwerking met Jan Linders in het kader van het Jan Linders Fonds. Verder bedankt ze alle vrijwilligers die tijdens deze maar ook bij andere activiteiten ongemerkt veel van hun vrije tijd in onze vereniging hebben gestoken Aansluitend zet ze -geheel onverwacht- alle bestuursleden in het zonnetje. ‘Niet alleen voor het drukke afgelopen jaar maar ook voor de vele jaren daarvoor mogen we toch wel eens een moment kiezen dat we iets extra’s doen voor de dames en heren van het bestuur’ aldus Ine. Naast lovende woorden en applaus van de aanwezigen ontvangt ieder bestuurslid een 2 tal flessen wijn. Na het slotgedicht wenst Ine iedereen veel geluk en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar. Na de koffie/thee met een lekker wafel van Nardje wordt er voor eigen rekening een drankje geserveerd. En zoals zo vaak, als er een drankje op tafel komt worden de contacten wat losser en leuker. Tussentijds worden we af en toe ook nog op een bitterbal getrakteerd. Voordat we het weten begint het al weer donker te worden en zit de gezellige en geslaagde receptie er al weer op.

 

GvR

 

Zoeken