Vergadering Besturen KBO's Arcen Lomm en Velden

Categorie: Actueel
Geschreven: 13 februari 2019

Vergadering besturen KBO’s Arcen, Lomm en Velden.

Elk jaar houden de KBO besturen van Arcen, Lomm en Velden een gezamenlijk overleg. Dit jaar wordt deze vergadering gehouden op maandag 11 februari in de Brede Maatschappelijke Voorziening ‘De Vilgaard’ in Velden.

Totaal zijn 18 bestuursleden (7 van Arcen, 3 van Lomm en 8 van Velden) aanwezig.

Na ontvangst met koffie/ thee in de Sportcafé wordt eerst aan het verzoek van de KBO’ s van Arcen en Lomm ( rondleiding door het BMV) voldaan. Mevrouw Jacqueline verzorgt deze rondleiding en laat alle ruimten zien en vertelt de bijzonderheden die zij erover weet. Na deze interessante rondgang beginnen we in de kleine zaal met koffie en vlaai aan de geplande vergadering. Voorzitter deze middag is  onze voorzitter Ine. Marie- José onze secretaris verzorgt de notulen.

 

 

Na de opening komt het verslag van het vorig jaar aan de orde. De meeste aandacht gaat uit naar de activiteiten die door de 3 KBO afdelingen worden gehouden. Zaken zoals regeling contributie, de reizen, ledenwerving, leden aantal, huishoudelijk reglement passeren de revue. Over het algemeen sluiten de diverse zaken bij de afdelingen aardig op elkaar aan. Verder wordt besproken of we de dansmiddag van Velden en Lomm niet kunnen combineren. Een en ander wordt onderzocht door de KBO Lomm. Al met al is het overleg heel ontspannen maar bijzonder zinvol. Even na 17.00 uur sluit voorzitter Ine de vergadering.

Volgend jaar wordt het overleg in Lomm gehouden.

 

GvR.

Zoeken