KBO voorjaarsreis 2019

Categorie: Actueel
Geschreven: 11 mei 2019

Deelnemers KBO voorjaarsreis met tevreden gevoel naar huis

Totaal  62 deelnemers van de KBO Velden hebben zich opgegeven voor de voorjaarsreis. De organisatie Annie en Mary hebben samen met ‘Munckhof  Reizen’ weer veel moeite gedaan om  de deelnemers van de KBO Velden een leuke dag te bezorgen.. Op dinsdag 7 mei 2019 rond 8.30 uur starten we vanaf de Markt in  Velden.

Via de A-67, A73en A- 15 verlaten we de autoweg bij Rhenen en nemen we de toeristische route naar Hemmen. In de Pannenkoeken boerderij ‘Aan de Linge’ wordt ons koffie en cake aangeboden. Daarna rijden we richting Maarssen. Daar aangekomen ligt de rondvaartboot ‘De River Cloud’ al voor ons klaar. Tijdens de mooie boottocht over de Utrechtse Vecht wordt de lunch voor ons geserveerd. Op de boot is het aan de tafels heel gezellig en buiten is links en rechts heel veel te zien.

 

 

 

 

 

Veel te gauw zit de boottocht er weer op en gaan we met de bus richting Maarsbergen. Hier wordt een bezoek gebracht aan het Kaasmuseum ‘De Weistaar’. Tot 17.00 uur hebben we hier de gelegenheid om koffie te drinken, een film te kijken, kaas te proeven of het museum en de winkel te bezoeken.

Rond 19.00 uur zijn we weer terug in Velden bij Hostellerie ‘De Maasduinen’ Ter afsluiting van deze mooie dag wordt hier voor ons een heerlijk diner geserveerd.

Een heel mooie dag zit er op. Heel veel positieve reacties worden na afloop door de deelnemers uitgesproken.

Dank aan de chauffeur die ons onderweg veel heeft verteld van de omgeving, ons veilig heeft thuis gebracht en verder aan de reisorganisatie Annie en Mary voor deze mooie dag.

In de nieuwsbrief 123 wordt een uitgebreid verslag van deze reis en een fotocollage opgenomen.

De foto’s van deze reis komen op het fotoboek op de website www.kbovelden.nl

 

Ger van Rensch

Zoeken