Slaapprobleem bij ouderen

Categorie: Actueel
Geschreven: 28 september 2019

Themamiddag slaapproblemen bij ouderen

De KBO Velden organiseert 4 keer per jaar een themamiddag voor hun leden en voor alle ouderen uit Velden of uit de regio die het interessant vinden om het gekozen thema bij te wonen.

Op dinsdag 3 september 2019 is het gekozen thema; ‘Slaapproblemen bij ouderen en verandering van het slaapgedrag bij veroudering.

De organisatie commissie (Hermien en Nardje) hebben Professor Ton Coenen (Eigenlijk afkomstig uit Baarlo, maar  nu woonachtig in de buurt van Nijmegen) gevraagd om deze middag te willen verzorgen.

 

 

 

 

Totaal een 40 tal senioren/ouderen  zijn naar de Brede Maatschappelijke Voorziening ’De Vilgaard’ gekomen om deze interessante middag te volgen. Diverse onderwerpen over het menselijk lichaam, verandering van het slaapgedrag, en nog veel meer  heeft de heer Coenen aan de hand van dia’s aan de orde gesteld. Kortom een heel interessante en leerzame bijeenkomst.

In nieuwsbrief 126 die binnenkort ook op de website verschijnt  wordt door Hay Lucassen een uitgebreid verslag van deze bijeenkomst verzorgd.

 

GvR

Zoeken