Ontspannings middag KBO Velden

Categorie: Actueel
Geschreven: 08 oktober 2019

Ontspanningmiddag KBO Velden heel plezierig.

Of een activiteit zoals een ‘onspanningmiddag’ met een orkest slaagt hangt van diverse zaken af. Denk daarbij aan: Hoeveel leden komen naar deze middag? Voldoet de muziek aan de wensen van het publiek? . Doen de aanwezige mensen goed mee? Hoe dan ook: Dinsdagmiddag 1 oktober 2019 wordt deze middag met het orkest ‘De Notenkrakers’uit Venray gehouden. Ruim 120 KBO leden hebben plaatsgenomen in de feestelijke zaal van de Brede Maatschappelijke Voorziening ‘De Vilgaard’

Voorzitter Ine Jacobs opent deze middag en wenst iedereen een heel veel plezier.

 

 

 

 Voordat de ‘De Notenkrakers’ echter aan hun programma beginnen benadrukt Ine het belang van onze vrijwilligers. Ze noemt daarbij het vele werk dat diverse commissies en werkgroepen verzorgen om onze KBO goed te laten functioneren. De mensen in de zaal zijn het volledig met onze voorzitter eens en waarderen dit met een groot applaus.

 

Daarna begint het orkest met het maken van muziek. Globaal spelen ze 2 keer een uur met een pauze er tussen. Voor de pauze is al gauw genoeg te zien dat de mensen in de zaal heel goed meedoen. Dit is natuurlijk heel mooi voor het orkest, maar zeker ook voor de mensen zelf in de zaal.

Heel veel liedjes die de mensen mee kunnen zingen worden gespeeld. Het publiek danst, doet mee aan de polonaise, sjoenkelt en ga zo maar door. Kortom een paar uurtjes voor allen met veel plezier.

En zoals zo vaak de mooie , plezierige en ontspannen middag zit er eigenlijk veel te gauw op.

Dank aan de organisatie, het orkest ‘De Notenkrakers’ maar zeker ook aan het publiek dat zo goed en ontspannen heeft meegedaan.

 

Op de fotopagina  op de website van de KBO Velden ziet u de foto’s van deze middag.

In nieuwsbrief 127 – die binnenkort ook op de website verschijnt treft u een uitgebreid verslag aan van deze mooie en ontspannen middag.

Ger van Rensch

 

Zoeken